Contact

Marijke Persijn

T +32 4 9960 3448

[contact-form-7 id=”26″ title=”Contactformulier 1″]

3 thoughts on “Contact

 1. Goedemiddag,

  Ik hoop dat u het niet vervelend vindt dat ik u een berichtje stuur. Ik heb u enkele jaren geleden min of meer bij toeval zien optreden. Ik werd diep geraakt door uw stem. Hartelijk dank voor de niet te vergeten ervaring. Sindsdien bezoek ik regelmatig uw website om de muziek via video alsnog te ervaren.

  De reden dat ik u een berichtje stuur heeft echter niet direct met muziek te maken. Voor een theatervoorstelling zijn wij op zoek naar een aantal galajurken voor de dames. Nu zie ik u regelmatig in prachtige jurken optreden en vroeg mij af: waar haalt u deze jurken vandaan?

  Nogmaals dank voor de mooie ervaringen en wie weet hoor ik van u.

  Met vriendelijke groet,
  Mirella

 2. Dag Mirella, wat fijn om te lezen dat je van onze video’s en mijn stem geniet. Heel fijn om dat terug te krijgen. Wat de jurken betreft: ik heb ze gekocht in allerlei verschillende winkels in binnen- en buitenland. Meestal liep ik er toevallig tegen aan. Maar je kunt ook kleding huren. Mijn zus had zo’n zaak in Nederland, maar die heeft ze verkocht. Zat in Apeldoorn onder de naam Souris. Is wellicht verdergegaan… Zo zijn er meer. Veel sukses, Marijke.

  • Hallo Marijke,

   Wat en leuk en lief dat je reageert! Ik heb je een berichtje gestuurd via Facebook. Waarschijnlijk staat hij bij jou onder overige berichten/berichtverzoeken.

   Groetjes,
   Mirella(-Elise)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *