Repertoire

Waar zal ik beginnen, het is eigenlijk onmogelijk om hier mijn hele repertoire te beschrijven. Ik heb ongelofelijk veel liederen en aria’s gezongen. Meestal met pianobegeleiding. Ook vaak met gitaarbegeleiding. Heel af en toe met een orkest. Als ik als lid van ons Trio Picantolino zing, word ik door een pianist en een (alt)violiste begeleid. In de grote Opera- en Operette- produkties waren er natuurlijk orkesten. Gyde Knebusch is een harpiste met wie ik in Brussel samengewerkt heb en af en toe nog samenwerk. Met organist François Houtart heb ik in Brussel opgetreden.

Nu ik in de Ardennen woon, musiceer ik met oneindig veel plezier met dwarsfluitiste Marijke Verbeeck en organist Gérard Lambert. Samen vormen we het Trio MaGMa. We richten ons vooral op de Barok periode, maar, zoals U op de site van ons Trio kunt zien, we doen nog veel meer ….

Verder zing ik duetten met verschillende zangers en zangeressen. Vrijwel altijd uit de klassieke muziek. Af en toe wordt me ook gevraagd om duetten te zingen in een wat ander genre, zoals met Alain Georges (Kerst-duetten en duetten die Boccelli met zangeressen heeft gezongen) en met mijn man Eric van der Horst (Folk Repertoire).

Indien U een specifieke vraag of wens hebt, wilt U dan alstublieft contact met me opnemen?

Gsm +32 499 603 448

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *