Zangoefeningen Thea van der Putten; Rachel Ann Morgan

Vorige keer plaatste ik een foto van een hele jonge Thea van der Putten (sopraan), die mijn hart veroverd had met haar invulling van de rol van Susanna in Le Nozze di Figaro van Mozart (1756-1791).

Vocal Exercises

Ik was zo benieuwd hoe het met haar verder was gegaan en zocht naar haar op Google. Wat een mooi cadeau: 50 zangoefeningen die ik kon downloaden en die ik nu vrijwel dagelijks doorneem. Ik heb nu eenmaal af en toe behoefte aan “nieuwe voeding”. Wil je ze ook leren kennen? Hieronder vind je de link.

50 zangoefeningen/vocal exercises

Vandaag wil ik graag zangeres Rachel Ann Morgan in het zonnetje zetten. Ik ben vrienden met haar op Facebook. Hier een foto en tekstje uit het programmaboekje van Opera Forum: de opera Albert Herring van Benjamin Britten (seizoen 1983-1984), waarin zij de rol van Mrs. Herring, Alberts moeder, zong. Rachel Ann woont tegenwoordig op een prachtige plek in Frankrijk.

Hele fijne week,

Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *